ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ ιδρύθηκε το 1990. Στα 23 χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά η εταιρία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ έχει καταγράψει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στον τομέα δράσης της καθώς επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και σοβαρότητα στην επιλογή, το σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των project που αναλαμβάνει.

Στόχος της εταιρίας είναι η διεύρυνση του πεδίου δράσης και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της, με τον εκσυγχρονισμό και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της, με την εποικοδομητική συνεργασία με πρωτοπόρους διεθνείς οίκους και τη συνεχή παρακολούθηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της.

1990

Ο Νίκος Νουλίκας, έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους ιδρύει την εταιρεία ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση χιονοδρομικών αναβατήρων.

1994

Η εταιρεία διαγράφει μία εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία τόσο με την εγκατάσταση αναβατήρων όσο και με την προμήθεια χιονοστρωτήρων σε όλη την Ελλάδα. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας εμπλουτίζεται ώστε να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στους πελάτες. Οι προμηθευτές που επιλέγονται είναι πάντα οι κορυφαίοι στον κλάδο τους ανά τον κόσμο.

2003

Η ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 2.000 τμ στεγάζονται, συγκεντρωμένα πλέον, όλα τα τμήματα της εταιρείας όπως των πωλήσεων, της τεχνικής υποστήριξης, των ανταλλακτικών και των μελετών. Έτσι η εταιρεία ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών.

1996

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, η εταιρεία προσλαμβάνει και εκπαιδεύει συνεχώς νέο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Παράλληλα μεταφέρει την αποθήκη της σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες σε παρακαταθήκη ανταλλακτικών και μηχανημάτων.

2007

Τα ηνία της επιχείρησης μεταφέρονται στη νέα γενιά επιχειρηματιών. Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Νουλίκας αναλαμβάνουν την διοίκηση και οικονομική διαχείριση της ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ.

2011

Η ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του Facility Management. Η εταιρεία αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της αναλαμβάνει την λειτουργία, διοικητική υποστήριξη και συντήρηση χιονοδρομικών κέντρων. Μεταξύ αυτών είναι τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, Βόρα, 3-5 Πηγαδιών και Σελίου.

2016

Επισφραγίζεται η πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ στον τομέα του εκχιονιστικού εξοπλισμού με την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσωπείας των φημισμένων κατασκευαστικών οίκων, από τις ΗΠΑ, THE BOSS και SNOWDOGG by BYER’S PRODUCTS.

Πιστοποιησεις

Από τον Δεκέμβριο του 2012 η εταιρεία μας επαναπιστοποιήθηκε με το αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001:2008 και έγινε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία διαθέτει αυτήν την πιστοποίηση με πεδίο εφαρμογής την «Εμπορία, Συντήρηση, Έλεγχος και Τεχνική Υποστήριξη Εξοπλισμού, Μηχανημάτων και εγκαταστάσεων Χιονοδρομικών Κέντρων».

Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να επιβεβαίωση την αφοσίωση μας στην ποιότητα σε ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας από την εκτέλεση των πιο σύνθετων έργων μέχρι και την τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων που προμηθεύουμε.

Σε όλες τις διαδικασίες της επιχείρησης όπως παραγγελίες ανταλλακτικών, αξιολόγηση προμηθευτών, εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση εγγράφων και όλες γενικά τις δραστηριότητες της διοίκησης εφαρμόζουμε αυστηρά το σύστημα ποιότητας που έχουμε καταρτίσει σε συνεργασία με ένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης στην Ελλάδα την QMS Cert.

Στην κατάρτιση του προγράμματος ποιότητας συμμετείχαν όλα τα στελέχη της εταιρείας μας και σε συνεργασία με τα έμπειρα στελέχη της QMSCert καταρτίσαμε ένα πρόγραμμα ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις εταιρείας για την διατήρηση υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας με άμεσα και έμμεσα οφέλη για τον πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα στελέχη της ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ έχουν καταρτίσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που συμμορφώνεται πλήρως με το διεθνές πρότυπο ISO 9001, με φορέα πιστοποίησης την QMS. Αυτό το σύστημα διαχείρισης ποιότητας περιλαμβάνει τη συνεχή παρακολούθηση των επιχειρηματικών διαδικασιών μας. Όλες οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ως επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη και εφαρμόζονται από το στάδιο της προμήθειας και κατασκευής μέχρι και το after sales. Βασικοί, επίσης στόχοι του συστήματος διαχείρισης ποιότητας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, της εξυπηρέτησης πελατών και των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων μας, καθώς και η προσήλωση στην οικολογική συνείδηση γεγονός που αποδεικνύεται από την πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο 14001.

Go top