Επιλογή των τελεφερίκ ως μέσο αστικής μεταφοράς

15 Νοεμβρίου, 2023

Η χρήση των τελεφερίκ εμφανίζεται ολοένα και πιο δυναμικά στον τομέα των αστικών μεταφορών, καθώς δεν είναι μόνο ένα μέσο το οποίο λειτουργεί με σκοπό την αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου, αλλά νοιάζεται για το περιβάλλον χωρίς να το επιβαρύνει με επιπλέον ρύπους.

Τα τελεφερίκ της Leitner είναι μία πρόταση που απαιτεί γρήγορη κατασκευή, χαμηλό κόστος εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης. Ακόμα ως ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο μέσο, είναι μία προσθήκη που δίνει νέα ταυτότητα στις αστικές μεταφορές κάθε πόλης, ενώ συνεισφέρει στο αρχιτεκτονικό της ενδιαφέρον. Ο ελάχιστος χώρος που απαιτείται για την εγκατάσταση τους είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα που καθιστά τα τελεφερίκ ως το ιδανικό μέσο αστικής μεταφοράς.

Τέλος, διανύουν αποστάσεις σε αρκετά λιγότερο χρόνο, με αδιάκοπη λειτουργία, χαρίζοντας στους επιβάτες μία μοναδική εμπειρία εξαιτίας της πανοραμικής θέας και της προσβασιμότητας που προσφέρουν.

Η Monte Noulikas ως πιστή συνεργάτης της Leitner, αναλαμβάνει και υλοποιεί αντίστοιχα έργα που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των αστικών μεταφορών και στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Go top